Lukit

Vaadi laatua ja vähennä riskejä – vaadi LUKIT-kiinnikettä

2/2/2024

Kun eristelevyt asetellaan paikalleen, niiden liikkuminen tuulessa tai asentajan virhe voivat aiheuttaa merkittäviä ongelmia. Perinteinen tapa estää levyjen liikkuminen on levittää niiden päälle painoksi esimerkiksi hiekkaa tai soraa. Valitettavasti tämä saattaa johtaa hiekan ajautumiseen levyjen väliin, mikä heikentää eristyksen tehokkuutta. Poistaminen tällaisesta tilanteesta on hankalaa ja aikaavievää, mikä lisää rakentamisen kustannuksia ja hidastaa työn etenemistä.

Heikentynyt eristystehokkuus voi johtaa vakaviin seurauksiin, kuten routavaurioihin, salaojien jäätyminen, rakennusvauriot, lämmityskustannusten nousu ja yleinen energiankulutuksen kasvu. Nämä ongelmat vaikuttavat suoraan rakennuskohteen käyttäjiin, lisäten heidän kustannuksiaan ja heikentäen asumismukavuutta. Lisäksi ympäristö kärsii, kun energiankulutus kasvaa, ja rakentajan maine voi kärsiä virheiden seurauksena.

Vaadi laatua ja vähennä riskejä – vaadi LUKIT-kiinnikettä. LUKIT tarjoaa luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun eristelevyjen kiinnittämiseen, joka estää niiden liikkumisen ja väliin kertyvän hiekan. Tämä varmistaa tehokkaan eristyksen ja auttaa pitämään rakenteen vahvana ja turvallisena.

Tilaa ilmainen näyte LUKIT®-kiinnikkeestä ja koe sen hyödyt käytännössä – vaikka koko työmaalle! Aloita energiatehokkaampi ja luotettavampi rakentaminen heti ja tee valinta, joka säästää aikaa, rahaa ja vaivaa pitkällä aikavälillä.

Lue lisää tästä.

PALAA TAKAISIN

Lukit-kiinnike on askeleen edellä

Energiatehokasta rakentamista