Lukit

Energiatehokasta rakentamista

25/3/2024

LUKIT-kiinnikkeellä säästät aikaa ja rahaa energiatehokkaassa rakentamisessa.

Oikein asennetut eristelevyt ovat avain hyvään energiatalouteen ja lämpöhäviöiden minimoimiseen. Valitettavasti perinteiset asennustavat saattavat jättää eristelevyjen väliin haitallisia rakoja, jotka vaikuttavat merkittävästi eristyksen tehokkuuteen. Tyypillisesti eristelevyjen asennuksessa on käytetty soraa painoksi, mikä on altistanut levyt liikkumiselle ja saattanut johtaa soraan kertyvien rakojen syntymiseen. Tämä puolestaan heikentää eristyskykyä ja saattaa aiheuttaa lämpöhäviöitä.

LUKIT-kiinnikkeen avulla eristelevyt kiinnittyvät tiiviisti toisiinsa ilman rakoja tai liikkumista. Tämä varmistaa energiatehokkaan rakenteen, joka tukee hyvää energiataloutta ja vähentää lämpöhäviöitä merkittävästi. LUKIT-kiinnike on luotettava ratkaisu, joka tehostaa rakennusprosessia ja säästää sekä aikaa että kustannuksia.

Vaadi LUKIT-kiinnikettä aina kun rakennat ja tilaa ilmainen näyte nähdäksesi sen vaikutukset omassa työssäsi! Aloita energiatehokkaampi rakentaminen jo tänään ja tee ympäristöystävällisiä valintoja, jotka hyödyttävät sekä rakennusten omistajia että ympäristöä pitkällä aikavälillä.

Lue lisää tästä.

PALAA TAKAISIN

Lukit-kiinnike on askeleen edellä

Vaadi laatua ja vähennä riskejä – vaadi LUKIT-kiinnikettä