Lukit

RST-lista

Haluamme tarjota Sinulle erinomaisen tuotteen, jollaista alan parhaat ammattilaiset käyttävät. RST-lista on tuote, jota olemme valmistaneet ja markkinoineet Suomessa jo yli 15 vuotta. Toimitamme listaa nopeasti suoraan varastostamme, hyödyntäen edullista jakeluverkostoamme. Voit tilata vaikka vain juuri tarvitsemasi määrän.

RST-list on patentoitu tuote.

Tarjotinratalistat

Ei uskoisi, miten suuri pienen asian merkitys voi lopputulokselle olla. Yksityiskohta, jonka toteutuksessa näkee monenlaisia ratkaisuja, on mahdollista tehdä nyt oikein. Tuotteemme ratkaisee niin ulkonäön, toimivuuden kuin myös tekniset tarpeet.

Lopputulos on hygieeninen ja siisti. Lista ei ”syö” tarjottimia ja se on käyttäjäturvallinen. Matalan profiilin ansiosta se voidaan upottaa riittävästi heikentämättä runkomateriaalia. Lista on suoraa, siihen voi tehdä siistit jatkokset ja sitä voidaan käsinkin taivuttaa  jouhevasti.

Lukit

Hyvää säänkestoa ja kierrätettvyyttä

Materiaalina on termoplastinen elastomeeri, joka on täysin kierrätettävä materiaali. Sillä on erinomaiset kemikaalien- ja säänkesto-ominaisuudet, lämmönkesto -50 – +120 asteeseen. Tiiviste peittää rispaumat joita voi tulla uran koneistuksessa. Tiiviste on mahdollista vaihtaa rakenteita rikkomatta.

Porrasaskelmien liukueste:

Kestää kulutusta, kiinnittyy varmasti ja on helppo asentaa.

Muita käyttökohteita:

  • Matkalaukkutasot,
  • Tehosteraidat,
  • Porrasaskelmat
  • Kalusteovet ym.

Salkopituus noin 3 m. Voimme toimittaa myös määrämittaan katkottuna.

Lukit

Valitse tarpeesi mukaan joko Premium tai Exact

Premium-lista:

Rst-lista upotettuna tasoon on edullinen ratkaisu kun ei vaadita eritysominaisuuksia.

Exact-lista:

Rst-lista on varustettu erikoisvalmisteisella kumitiivisteellä. Se on laadukas, siisti ja pitkäikäinen ratkaisu vaativiin kohteisiin. Tehostevärillä saa näyttävyyttä linjastoihin. Porrasaskelmien reunassa väri lisää turvallisuutta. Tiivisteen ansiosta kosteus tai epäpuhtaudet eivät pääse tunkeutumaan rakenteeseen. Tiiviste on elintarvike-laatuista. Varastossa on valkoista, punaista ja mustaa sekä läpinäkyvänä. Saatavana myös Ral-sävyissä.

Lukit

TILAA TUOTE