fbpx

LUKIT® fästen för isoleringsskivorna till varje bygge

LUKIT® fäster skivorna i varandra. LUKIT® ser till att det inte blir springor mellan isoleringskivorna och att det inte sand eller sten kommer emellan skivorna.

För bra energihushållning är det nödvändigt att isoleringskivorna är tätt installerade. Springor mellan skivorna förstör isoleringseffekten för hela området då värmen sprids under skivorna. Tidigare har man täckt isoleringskivorna med grus som vikt, med risken att skivorna rör på sig och det kommer grus mellan skivorna, vilket gör det svårt och tidsamt att få skivorna att sitta rätt.

När skivorna genast fästs med LUKIT®-fästen kan de inte röra på sig när de tacks med grus eller vid senare byggskeden.

Kräv alltid LUKIT®-fästen då du bygger.

Rekommenderar:

Lukit

Inora är en Lukit-återförsäljare

Lukit

Utvecklad och tillverkad i Finland

Lukit

Enkel att använda

LUKIT®-fästet trycks fast på isoleringsskivorna och låser skivorna vid varandra. Det tar bara några sekunder att installera, men det kan spara dig från stora problem senare. LUKIT®-fästet passer för både EPS- och XPS skivor.

Lukit

Proffsen rekommederar

Isoleringstillverkarna och professionella byggare rekommenderar LUKIT®-fästen. Byggnadsinspektionen bör fästa uppmärksamhet då isoleringskivor installeras, för korrigerandet av fel är dyrt och jobbigt.

Finnfoam rekommenderar att du använder LUKIT® fästen!

Lukit

Kvalitetsbygge

LUKIT®-fästena hjälper både proffs och egenbyggare. LUKIT® fästen används vid husbyggen, infrastruktur och gjutande av golv. Ett annat användningsområde är fjärrvärmeinstallationer.

Lukit

Säkert och effektivt

LUKIT® fästena förbättrar säkerheten på bygget, man behöver inte använda grävmaskiner samtidigt då man installerar isoleringen. Med LUKIT® fäster du skivorna en gång och behöver inte rätta till dem.

Efter

Lukit

Förr

Lukit ennen

LUKIT®-fästet trycks fast på ytan av isoleringsskivan och den fäster skvorna vid varandra. Det tar bara några sekunder att installera LUKIT®-fästet, men det kan spara dig en massa onödigt besvär.

Lukit käyttö

Hade du några frågor?

Kolla in de vanliga frågorna. Om du inte hittar svaren på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Plootu Fennica-kilpailu