fbpx

Näin LUKIT® toimii

LUKIT®-kiinikettä käytetään routa-, lattia ja muiden vaakasuuntaisten EPS-(styrox) ja XPS-(uretaani)levyjen kiinnittämiseen toisiinsa. Kiinnike soveltuu myös pystysuuntaisten sokkelieristelevyjen ja kanavaeristeiden kiinnitykseen.

LUKIT®- kiinnike painetaan eristelevyjen pintaan ja se sitoo levyt toisiinsa. LUKIT®-kiinnikkeen asennukseen menee muutama sekunti aikaa, mutta se säästää mahdollisesti suurilta ongelmilta vastaisuudessa.

Lukit

Asenna LUKIT näin:

Lukit

Vaihe #1

Siirrä eristelevyt kiinni toisiinsa ja paina LUKIT®-kiinnike jalalla tai kädellä kiinni levyyn. LUKIT®-kiinnikkeen muotoilu puristaa automaattisesti levyt toisiinsa. Käytä kiinnikettä levyjen pituus- ja poikkisaumoissa tarpeen mukaan. (Noin kaksi kiinnikettä / m².)

Lukit

Vaihe #2

Tämän jälkeen levyt pysyvät tiukasti paikallaan. Kun levyjen väliin ei jää rakoa, eikä sinne pääse soraa, voidaan välttyä suurilta ongelmilta vastaisuudessa. Käytä salaojakaivojen ja vastaavien ympäristössä useampaa kiinnikettä.

Lukit

Vaihe #3

Tee soratäyttö asennuksen jälkeen. Lapiomiehen ei tarvitse olla tekemässä soratäyttöä yhtä aikaa kaivinkoneen kanssa, jolloin työturvallisuus paranee.

Lukit

Vaihe #4

LUKIT®-kiinnike on irrotettavissa, jos se on välttämätöntä, ja uudelleen käytettävissä.